E-TWNNG WE ARE LEARNING TOGETHER

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu GENÇER'in 4. sınıf öğrencileriyle birlikte yürüttüğü "We are learning together " isimli proje sona yaklaşıyor.Öğrencilerimizin yıl içinde yaptığı etkinliklerin bir kısmını poster olarak hazırlayan Burcu GENÇER " Öğrencilerimiz bu proje sayesinde tüm yıl çok güzel materyaller hazırladılar.Böylece bu pandemi döneminde hem evde aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmiş oldular hem de İngilizce dersinde öğrendiklerini tekrar etmiş oldular " dedi.

Ara

KASIM AYI ETKİNLİĞİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZLE ÜLKELERİ TANIDIK VE BAYRAKLARINI CHATTERPİX UYGULAMASI İLE KONUŞTURARAK HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENDİK.

Ara

PROJEYE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE CLASSROOM RULES ETKİNLİĞİ EKİM AYI ÇALIŞMASI OLARAK YAPILDI.

Ara

PROJE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE CoodeWeek ETKİNLİĞİNE KATILARAK SERTİFİKAMIZI ALDIK.

We are learning together