eTwinning Projeleri - Dünya Dönüyor İklim Değişiyor

Nis

Okulumuzda yürütülen  E-Twinning projelerine bir yenisi daha eklendi. Proje Ortak Öğretmeni Songül BAKAN tarafından yürütülecek "ÇOCUK VE KİTAPé projemizin içeriği şöyle:

Projemizde çocukların küçük yaşlarda kitap ile tanışmasını, kitaba olan ilgi ve sevgilerinin artmasını, hayatlarında kitaplara da bir yer açılmasını, okumak isteyipte okuyamadığı kitaplara ulaşma imkanı bulabilmesini, kitaplarını paylaşma duygusunu yaşamasını amaçlıyoruz

In our project, we aim to meet children with books at an early age, to increase their interest and love for the book, to open a place in books in their lives, to have access to books that they want to read but cannot read, to experience the feeling of sharing their books.

(Proje Okul Koordinatörü Songül Uzuner Bakan)