eTwinning Projeleri - Friendship Via English

Melik Ahmet Gazi İlkokulu öğrencileri Romanyalı arkadaşlarıyla görüştü

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Gençer tarafından yürütülen 2nd Step of Frienship Via English projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz Romanya'dan proje ortağı okulumuzun  öğrencileri ile çevrimiçi buluşma gerçekleştirdiler.

Görüşmede öğrencilerimiz Romanyalı akranlarıyla İngilizce konuşma fırsatı yakalayarak okulumuzu ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler.Bu sayede hem dil becerileri açısından hem de sosyalleşme açısından harika bir deneyim yaşamış oldular.

Yeni eTwinning projemiz başlıyor

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Gençer'in geçen yıl 2. sınıf öğrencileriyle birlikte yürüttüğü projenin devamı olan 2nd Step of Friendship via English projesi bu yıl da 3. sınıf öğrencileriyle birlikte başlıyor.

Fransa,İspanya,Romanya ve Polonya ile ortak yürüttüğümüz projede Türkiye'den de 3 ortak okulla toplam 10 farklı okul birlikte çalışacağız.

3.sınıf müfredatıyla birebir uyumlu olan projemizde her ay öğrendiğimiz konulara göre çeşitli etkinlikler yapacağız.

Web2.0 araçlarını da çokça kullanacağımız projemiz sayesinde öğrencilerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecekler.

Burcu GENÇER/ Proje Koordinatör Öğretmeni

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu GENÇER'in öğrencileriyle 6 farklı ülke ile birlikte yürüttüğümüz Friendship Via English isimli projemizde ilk öğrenci webinarımızı gerçekleştirdik.Muğla Şehit Piyade Ast.Ünal Daka İlkokulu ile Polonya'dan bir ilkokul ile eşleştiğimiz webinarda ilk önce öğrencilerimiz kendilerini tanıttılar.Daha sonra quizziz etkinliği ile öğrencilerimize hayvanlar ile ilgili bir quiz yaptırdık.En sonda ise birlikte renklerle ilgili bir şarkı söylerek toplantımızı bitirdik.Farklı ülke ve şehirlerden öğrencilerle tanışmak ve konuşmak öğrencilerimiz için çok güzel bir deneyim oldu.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Gençer'in yürüttüğü "Friendship Via English "adlı yeni Etwinning projemiz 5 farklı ülke toplam 11 farklı okul ile çalışmalarına başlamıştır.

Bu projemiz ile İngilizceyi yeni yeni keşfetmeye başlayan miniklerimiz hem eğlenecek hem öğrenecekler.