eTwinning Projeleri - Yaratıcı Drama İle Oyna ve Öğren

Haz

2021 YILI E-TWİNNİNG KALİTE ÖDÜLLERİMİZ TAKDİM EDİLDİ. ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU GENÇER, SONGÜL BAKAN VE SÜLEYMAN KALELİ'NİN YÜRÜTTÜĞÜ 6 PROJEMİZİN 2 Sİ AVRUPA KALİTE ETİKETİ OLMAK ÜZERE 4Ü DE ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALARAK ÖDÜLLENDİRİLDİ. OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUSTAFA GÜRSOY'A DA OKULUMUZ ADINA AVRUPA KALİTE ETİKETİ LEVHAMIZ TAKDİM EDİLDİ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ SONGÜL BAKAN VE BURCU GENÇER YÜRÜTTÜKLERİ PROJELERİ İLE AVRUPA KALİYE ETİKETİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜLER.

Ağu

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 6 FARKLI PROJE İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ PROJELERİNİ TAMAMLADILAR. 6 PROJEMİZ DE E-TWİNNİNG ULUSAL DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KALİTE BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ. ÖĞRETMENLERİMİZİVE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

Yaratıcı drama hayatın provasıdır.Okulöncesi ve ilkokul çağında öğrenciler en iyi oynayarak öğrenirler,özgüven kazanır ve sosyalleşirler.Bu proje işte tam da bunu amaçlamaktadır.Yaratıcı drama oyunları öğrenen öğrencilerimiz,evlerinde kardeşleri ve aile bireyleriyle,sosyal mesafeye dikkat ederek bahçelerinde arkadaşlarıyla bu oyunları oynayarak yaygınlaştıracak.Hatta bu oyunların farklı versiyonlarını ve istenen konuya uygun yeni oyunları üreterek yaratıcılıklarını da geliştireceklerdir. Ayrıca uzaktan eğitimin yaşandığı şu son zamanlarda psikolojik olarak da rahatlayacaklardır. Bilgisayarda oynadıkları internet oyunlarından uzaklaşacak ,akranlarıyla oynama fırsatı bulacaklar.Haydi en güzel öğrenme ortamını onlara ,kendi çevrelerinde oynayarak oluşturmalarına yardım edelim.