T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / MERKEZ - Melik Ahmet Gazi İlkokulu

ETKİNLİKLERİMİZ

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE OKULDA VE SINIFTA AKRAN ZORBALIĞI VE SİBER ZORBALIK HAKKINDA SEMİNER VERİLDİ.

Ara

"Sıfırdan Başlıyoruz" Sloganıyla yola çıkan Tokat Belediyesi ekipleri, çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla her hafta çeşitli anaokulu ve okullarda çevre temizliği ve sıfır atık konusunda Alican'la eğlenceli eğitimlerine devam ediyorlar. Bugün okulumuzu ziyaret ederek bizi de bu etkinliğe dahil eden ekiplerimize teşekkür ederiz.

Ara

TOKAT BELEDİYESİ ÇEVRE MÜHENDİSLERİNCE ÖĞRENCİ VEV VELİLERİMİZE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Kas

Kas

Kas

KİTAP TOKAT PROJESİ 1 OKUMA DÖNEMİ SINIF LİDERLERİ BELLİ OLDU.

Kas

FİNASAL OKUR YAZARLIK PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ PARANIN DEĞERİ VE SINIRSIZ OLMADIĞI İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER YAPTILAR.

Kas

Polis Amcalar okulumuzu ziyaret ederek Toplum hizmetleri kapsamında çocuklarla sohbet ettiler polis ne iş yapar, nerelerde yardımcı olurlar hangi durumlarda polisi aramalıyız gibi bilgileri paylaştılar.

Ekm

Ekm

Eyl

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI İLE SINIFLAR ŞENLENDİ. 2-B SINIFI VELİLERİNİN ORGANİZE ETTİĞİ "YENİ ÖĞRETİM YILINA MERHABA" BULUŞMASI İLE ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

OKULUMUZU ZİYARET EDEN AFAD EKİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE AFETLERLE MÜCADELE KONUSUNDA EĞİTİM VERDİ. TAHLİYE TATBİKATI VE ARAÇ TANITIMI DA YAPAN AFAD EKİPLERİ SAYESİNDE AFETLERE KARŞI DAHA BİLİNÇLİYİZ.

Haz

KARMA RESİM VE EL SANATLARI SERGİMİZE DAVETLİSİNİZ!

May

2/C KÜLTÜREL MİRAS ÖĞELERİ-YÖRESEL YEMEKLERİ TANIMA ETKİNLİĞİ

May

2/C- 4/B SINIFI KARAGÖZ - HACİVAT KÖFTECİSİ KÜLTÜREL DEĞERLER TANIMA GEZİSİ