Melik Ahmet Gazi İlkokulu

Semerkant Mahallesi Melik Ahmet Gazi Caddesi No 23 Merkez/Tokat
Vizyon
Amaç ve hedeflerini bilerek sürekli gelişen bireyler yetiştirerek başarıda öncü kurum olmak.
Misyon
Her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olmak için gerekli olan temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırarak, milli ahlak anlayışına göre; ilgi istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak.
Başarılar
Kurumumuz öğrencilerimizin hem sosyal hem de akademik olarak gelişimini sağlayacak etkinlikler yürütmekte olup, hem yerel hem ulusal hem de uluslararası alanlarda faaliyet gösteren projelere katılmakta, ulusal ve uluslararası kalite etiketleri almaktdır. Sportif faaliyetlerde dereceler sağlamakta, öğrencilerimizin faaliyetlerini içeren, drama gösterileri, resim sergileri, müzik faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Ders başlama saati:8.30 Ders bitiş saati :14.50
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Sümbül Baba Tekkesinden Vali Konağı istikametinde ortalama 400 metre ileride sol taraftadır. Yaya olarak da rahatlıkla ulaşılabilmektedir.
Semerkant Mah. Melik Ahmet Gazi Cad. No:23 Merkez/Tokat
İl merkezinde
Sportif Etkinlikler
Satranç Turnuvaları- Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvaları- Halk Oyunları Yarışmaları